Esittelyssä Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio on edistynyt tekoäly-ympäristö, joka mahdollistaa oman keskustelevan tekoälyavustajan luomisen ja hallinnoinnin. Tämä työkalu tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia organisaatioille. Tekoälyavustajaa voidaan hyödyntää esimerkiksi yritysten verkkosivuilla tai sisäisillä kommunikaatioalustoilla, kuten Microsoft Teamsissa. Copilot Studio perustuu aiempaan Power Virtual Agents -työkaluun ja tarjoaa helpon tavan rakentaa, testata ja mukauttaa tekoälyavustajia nopeasti ilman ohjelmointiosaamista.

Tekoälyavustajat voivat avustaa monenlaisissa tehtävissä, kuten asiakaspalvelussa, tiedonhaussa, prosessien automatisoinnissa ja päätöksenteossa, mikä tekee Copilot Studiosta arvokkaan apuvälineen organisaatioille. Sen avulla voidaan luoda räätälöityjä tekoälyavustajia, jotka vastaavat organisaation tarpeisiin ja tehostavat toimintaa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden näkökulmasta.

Copilot Studio on suunniteltu helppokäyttöiseksi, eikä chatbotin luominen sen avulla vaadi ohjelmointitaitoja. Käyttäjät voivat kouluttaa botin käyttäytymään haluamallaan tavalla antamalla sille esimerkiksi yrityksen verkkosivujen osoitteen ja muita tärkeitä tietoja, joita voi ladata liitteinä. Lisäksi Copilot Studio erottuu muista vastaavista palveluista helppokäyttöisyydellään ja integraatiolla Microsoftin ekosysteemiin, mahdollistaen saumattoman hyödyntämisen osana organisaation toimintaa.

 

Hyödyt

  • Helppokäyttöisyys: Selkeät työkalut ja käyttöliittymät tekoälyavustajien rakentamiseen ja hallinnointiin.

  • Räätälöitävyys: Mahdollisuus määritellä tekoälyavustajien toiminnallisuus ja integroida ne organisaation tarpeisiin sopiviksi.

  • Integraatio Microsoftin ekosysteemiin: Saumaton integraatio Microsoftin tarjoamiin tekoäly- ja pilvipalveluihin.

Haitat

  • Riippuvuus yhdestä tarjoajasta: Copilot Studio perustuu Microsoftin tarjoamiin palveluihin ja teknologioihin.

  • Kustannukset: Mahdolliset lisäkustannukset organisaatiolle, erityisesti laajemmin käytettynä tai tarvittavien lisenssien kanssa.

Mikäli kaipaat edistyksellisempiä ominaisuuksia, kannattaa tutustua Azure AI Studioon: https://ai.azure.com/

Edellinen
Edellinen

Microsoft Designer – tekoälytyökalu kuvien luontiin ja graafiseen suunnitteluun

Seuraava
Seuraava

Mikä on ESG?